Nyheder

Mors pris 2024 til Hjørring Sommerspil.

Det var en særdeles veloplagt Niels Hausgaard, som onsdag aften underholdt en udsolgt sal af glade gæster på Vendelbohus.

Den aldrende troubadour og historiefortæller underholdt i to sæt med adskillige nye sange og naturligvis et overflødighedshorn af muntre indslag og anekdoter med fokus på ikke mindst hans egen generation boomerne og dermed forholdet mellem ung og gammel, men også flere kommentarer til Liberal Alliance og Alex Vanopslagh.

– De unge ku’ lære meget af boomerne, men de gider ikke, som det lød fra troubaduren.

I pausen trådte Søren Jensen i sin egenskab af formand for musikforeningen I morgen er det jul, mor imidlertid op på scenen, hvor han med få velvalgte ord begrundede, hvorfor foreningen havde valgt denne aften at donere en flot check på 50.000 kroner til Hjørring Sommerspil. Den rundhåndede donation blev overrakt til Kaj Nørholm, der lunt takkede på vegne af Hjørring Sommerspil.

Det var et prisværdigt intermezzo på en rigtig fin aften i selskab med den garvede entertainer, som i løbet af koncerten adskillige gange fik langet politiske stikpiller ud ikke mindst også til Mette Frederiksen og Socialdemokratiet samt Kongehuset. Ligesom Niels Hausgaard udfordrede en tydeligvis ifølge ham alt for ukritisk opbakning til Israels krig mod Hamas i Gaza.

Ord som solidaritet går bestemt ikke i glemmebogen, så længe vi har Niels Hausgaard. Publikum med billetter til torsdag aften kan kort fortalt godt se frem til en munter aften med meninger og skarp kant.

Foto: Niels Skipper.

Tags:Hjørring SommerspilNiels Hausgaard

Del

MORS PRIS 2021

BLEV LØRDAG D. 16. OKTOBER 2021 TILDELT JAZZY DAYS I TVERSTED.

Tidligere modtagere af “Mors Pris” er SMIL FONDEN (Stiftet af Sisse Fisker).