Kontakt

Kontakt os her    BESTYRELSEN BESTÅR AF:

SØREN JENSEN – FORMAND

BOOKING M.M.

popsanger@imorgenerdetjulmor.dk

BESTYRELSESMEDLEM & KASSERER

KURT “BAX” SIMONSEN

JØRGEN BASSE LARSEN

BESTYRELSESMEDLEM

(PR) TEKNIK M.M.

 

  Mindeord om Karl Kirkedal. 

Af Søren Jensen, Musikforeningen: I morgen er det jul, mor… 

Ved meddelelsen om Karl Kirkedals død, mistede musikforeningen ikke bare en medarrangør og inspirator, vi mistede også en god kammerat. Karl har altid været en del af musikforeningens arrangementer og gøremål – så det bliver en underlig tom tid, vi går i møde.  

Et af Karls særlige kendetegn, var hans dybe engagement i enkeltsager. Det kan godt ske, at Karl have en skarp tunge i debatten, det var dog ingenting i forhold til den skarpe pen han havde. Karl kunne spidde en politiker, som ingen andre og alligevel kunne man ane et glimt i øjet. Jeg vil tro, at mange lokalpolitikere nu ånder lettet, for nu er de sikre på, at de fremover ikke skal igennem Karls vridemaskine.  

For Karl var ingen sager for små, hvis han oplevede uretfærdighed, så kunne man være sikker på en reaktion – og reaktionen var oftest hård, men altid retfærdig. Nogle ville kalde Karl for kompromisløs, jeg vil kalde ham for en stålsat forkæmper for retfærdig og hæderlighed.

Karls død er selvsagt et kæmpetab for musikforeningen, men det er om muligt et endnu større tab for den lokale politiske debat. Vi må nu undvære Karls skarpe indlæg, som altid ramte debattens kerne så knivskarpt, at det som regel gjorde ondt på modparten.  

”Fordi vi sætter spor i hinandens hjerter” er et slogan fra en kendt organisation. Med det billede, kan jeg kun sige, at Karl har sat nogle kæmpeaftryk i mit hjerte. Jeg har slet ikke tal på de aftner, vi har snakket og grinet os igennem. For uanset sygdom eller modgang, så forblev Karl et varmt menneske, der altid var klar med en sjov bemærkning, en side af Karl, som især os der fik lov at komme tæt Karl, nød godt af.   

Jeg vil slutte af med et af Karls yndlingscitater, som han selv helt fuldt levede op til: 

“It’s better to burn out, Than to fade away”

                                                                       Neil Young

Karl H. Bornhøft

Det er så trist at miste Karl – der som menneske brændte igennem, både i forhold de sager han ville fremme, og de sager han ville forhindre. Karl var i sandhed et politisk menneske der kunne kunsten at være skarp, men samtidig også et varmt menneske overfor særligt dem der havde brug for hjælp. Og mennesker der havde fået en plads i hans hjerte – glemte han aldrig. Tak for rigtige og kærlige mindeord fra musikforeningen – ære være Karl minde.