Kontakt

Kontakt os her

BESTYRELSEN BESTÅR AF:

SØREN JENSEN – FORMAND

BOOKING M.M.

popsanger@imorgenerdetjulmor.dk

JØRGEN LASEN – BESTYRELSESMEDLEM

(PR) TEKNIK M.M.

 
 

Mindeord for Kim “Unge” Jensen

Kim Unge jensen

Kim ”unge” Jensen” er ikke mere.

Kim kæmpede længe en kamp som ikke kunne vindes. En svær tid som ikke ændrede ved en personlighed som til det sidste fastholdt kvikke gensvar og sort humor som grundlæggende kvalitet i samværet med andre.

Kim har i over 30 år bidraget til den rytmiske musiks trivsel i Hjørring. Først som frivillig igennem mange år på Sysseltinget, så ansat som leder samme sted og i næsten 15 år som medlem af bestyrelsen i Musikforeningen ”I morgen er det jul, mor”.

Vi har delt mange oplevelser med Kim. Et, til tider, krævende foreningsarbejde på Sysseltinget, hvor målet for de fælles visioner for Sysseltinget og musiklivet i Hjørring blev udmøntet i mange arrangementer, foreningsarbejde, forhandlinger og nattetimer med højt til loftet. Efter dagene på Sysseltinget fortsatte venskabet i Logen ” I morgen er det jul, mor”. I 2000 fik vi igen lyst til at lave koncerter – og musikforeningen blev en realitet – selvfølgelig med Unge Jensen som selvskreven redaktør på bladet og chef i marketingsafdelingen.

Der er blevet for meget plads på bænken. De sindige kommentarer på vendelbomål og det skæve smil vil blive savnet i vores forening. En god ven igennem mange år vil blive savnet – en god ven som samtidig med sit store engagement i familien fastholdt sit arbejde for det foreningsliv han var en del af.

Mange tanker går fra os til Kims nærmeste.

Bestyrelsen